Als intermediair is ZwemNetwerk de verbindende factor tussen werkgevers en werknemers in de zwembadbranche. Wij brengen partijen bij elkaar en nemen tijdrovende processen, zoals werven & selecteren van geschikte kandidaten, het recruitment proces en eventueel daarbij behorende assessments, over van organisaties. Anderzijds bieden wij ook de mogelijkheid om een tijdelijk personeelstekort op te vangen middels detachering.

Unieke benadering

Zwembaden en zwemscholen maken in hun zoektocht naar personeel doorgaans gebruik van hun standaard communicatiekanalen om vacatures onder de aandacht te brengen. Als intermediair gaan wij een stap verder. Naast de gebruikelijke kanalen kunnen wij binnen ZwemNetwerk kiezen voor een persoonlijke benadering via onze eigen netwerken. Op deze manier vergroten wij de kans op het werven en selecteren van de juiste kandidaten. Bovendien bieden wij, omdat medewerkers bij verschillende opdrachtgevers tegelijk aan de slag kunnen, de mogelijkheid om meer uren te kunnen werken.

De ideale match

Wij zijn altijd op zoek naar de ideale match. Door onze betrokkenheid bij enerzijds de medewerker en anderzijds de opdrachtgever kunnen wij partijen bij elkaar brengen. Om de juiste medewerker te matchen is het belangrijk om allereerst inzichtelijk te krijgen waar het zwembad of de zwemschool precies naar op zoek is door uitgebreid met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast wil je voor de kandidaat op zoek naar de ideale werkplek middels een persoonlijke benadering te achterhalen wat iemand drijft. Door je open en flexibel op te stellen naar beide kanten, oprechte aandacht te geven en warme contacten te onderhouden is de kans op het vinden van deze ideale match het grootst.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op via jill@zwemnetwerk.nl of 06-45205554.