+31318415127 info@zwemnetwerk.nl

Zwemnetwerk Academy

Academy

 

Wij gaan voor innovatieve opleidingen gegeven door specialisten uit de zwembadwereld, die beschikken over de juiste kennis en ervaring. Op deze manier bewaken wij de kwaliteit van het onderwijs.

Professionele academy van ZwemNetwerk

De druk op het zwembadpersoneel neemt toe. Niet alleen in aantallen medewerkers die worden gezocht, maar vooral op kwalitatief vlak wordt er steeds meer gevraagd. Een uitdaging? Nee, een kans om samen op zoek te gaan naar een pad om deze druk te verlichten. Een van de mogelijkheden hierin is het bieden van kwalitatief goede leeroplossingen die passen in het huidige leerklimaat.

Wij hebben deze kans met beiden handen gegrepen en zijn aan de slag gegaan met nieuwe innovatieve oplossingen om opleidingen aan te bieden. Zo bieden wij diverse e-learnings ter voorbereiding op klassikale trainingen, om zo tijdens de trainingen meer in de toepassing te duiken en diepgang te bereiken. Dit biedt een mooie kans om het opleidingsniveau naar een hoger niveau te tillen. Hierbij is alle, zowel schriftelijke als mondelinge, informatie te allen tijde waarheidsgetrouw en accuraat.

ZwemNetwerk Academy

Je kunt bij ons terecht voor verschillende leertrajecten. Zo maken wij een onderscheid tussen completen opleidingen, trainingen en updates. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Van de opleiding toezichthouder tot leidinggevende in het zwembad of juist een EHBO-opleiding. Bekijk snel al onze opleidingen.

Geen hele opleiding, maar wel een specifiek doel of al jouw personeel opleiden op een specifiek onderwerp als gastheerschap. Bekijk dan eens ons trainingsaanbod.

Zorgen dat de kwaliteit van uw personeel gewaarborgd blijft en ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij bieden de mogelijkheden voor regelmatige updates op verschillende onderwerpen.

Eén verzamelplaats voor al jouw opleidingen, trainingen en de mogelijkheid is om voortgang te monitoren en waarborgen. Misschien is een eigen online academie dan iets voor uw organisatie.

Neem contact op

Heb jij een vraag over de ZwemNetwerk Academy? Bellen en/of mailen kan met Opleidingsspecialist Ingrid Schonewille

Ingrid Schonewille

Bel mij direct op
+3138415127 of mail naar ingrid@zwemnetwerk.nl