+31318415127 info@zwemnetwerk.nl

Zwemnetwerk Cursussen

Incompany

 

Wij gaan voor innovatieve cursussen gegeven door specialisten uit de zwembadwereld, die beschikken over de juiste kennis en ervaring. Op deze manier bewaken wij de kwaliteit van het onderwijs.

De druk op het zwembadpersoneel neemt toe. Niet alleen in aantallen medewerkers die worden gezocht, maar vooral op kwalitatief vlak wordt er steeds meer gevraagd. Een uitdaging? Nee, een kans om samen op zoek te gaan naar een pad om deze druk te verlichten. Een van de mogelijkheden hierin is het bieden van kwalitatief goede leeroplossingen die passen in het huidige leerklimaat.

Wij hebben deze kans met beiden handen gegrepen en zijn aan de slag gegaan met nieuwe innovatieve oplossingen om opleidingen aan te bieden. Zo bieden wij diverse e-learnings ter voorbereiding op klassikale trainingen, om zo tijdens de trainingen meer in de toepassing te duiken en diepgang te bereiken. Dit biedt een mooie kans om het opleidingsniveau naar een hoger niveau te tillen.

Wij beschikken over 4 professionele cursussen die wij, incompany, kunnen aanbieden. Dit gaat om de cursus gastheerschap, Zwemmend Redden voor Zwembaden (ZRZ), cursus omgaan met oplopende frustratie en EHBO. Naast deze cursussen bieden wij ook verschillende opleidingen aan.

Professioneel opgeleid door ZwemNetwerk?

Bij ZwemNetwerk gaan wij voor uitgebreide, professionele opleidingen. Deze opleidingen en trainingen worden ook gegeven door professionals uit de zwembadwereld. Wij zorgen en bewaken de kwaliteit van het onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat al ons personeel op een juiste, professionele wijze is opgeleid en daarnaast ook in het bezit is van de juiste diploma’s.

Hebben wij uw interesse gewekt of mocht u een vraag hebben? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Ingrid Schonewille

Bel mij direct op
+3138415127 of mail naar ingrid@zwemnetwerk.nl