Omgaan met oplopende frustratie

Incompany klassikaal

1 dagdeel

Op Aanvraag

Wat houdt de opleiding ‘Omgaan met Oplopende Frustratie’ in?

Tijdens de opleiding Omgaan met Oplopende Frustratie gaan we in op situaties waarin je (wellicht ongewenst) reageert of acteert. Wat doe je? Wat kan je beter niet doen? Wat voor invloed heb jij? We bieden je handvatten om met dergelijke situaties om te gaan om zo te voorkomen dat deze escaleren.

De opleiding bestaat uit twee onderdelen. Aan de ene kant hebben we de theoretische kennis. Deze wordt aangeboden met een e-learning die ter voorbereiding dient op de training. Aan deze e-learning is ook een inleveropdracht verbonden. Deze gebruiken we om meer inzicht te krijgen in jouw situatie, zodat de training zo optimaal mogelijk aansluit bij jouw wensen, behoeften en eventuele uitdagingen. Tijdens de training gaan we de opgedane kennis toepassen en zoeken we verdere diepgang. Het tweede deel van de opleiding bestaat uit de praktijk, waarbij we middels onder andere het inbrengen van casuïstiek oefenen met de opgedane kennis. Heb jij het in je om om te gaan met frustratie?

 

Voor wie

De omgaan met oplopende frustratie opleiding is geschikt voor iedereen die weleens geconfronteerd wordt met ongewenst gedrag. De opleiding biedt handvatten om in dergelijke situaties dusdanig te handelen dat een escalatie wordt voorkomen.

 

Leervorm

De opleiding bestaat uit een praktijkgerichte, klassikale training van 1 dag en een e-learning met bijbehorende inleveropdracht ter voorbereiding.

 

Resultaat

Na het volgen van de opleiding omgaan met oplopende frustratie weet je:

  • Wat agressie is.
  • Wat de oorzaken zijn van agressie.
  • Wat agressie doet met jou als persoon.
  • Hoe je met agressie om kan gaan.
  • Hoe je kan omgaan met (oplopende) frustratie.

 

Certificaat

Na afronding van deze opleiding ontvang je een Bewijs van Deelname.

 

Instroomvereiste

Voor deze opleiding geldt geen instroomvereiste.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op deze opleiding bestudeer je de e-learning Zwemmend Redden voor Zwembaden. Je ontvangt hiervoor een toegang tot de digitale leeromgeving. De voorbereidingstijd bedraagt 4-8 uur inclusief Proeve van Bekwaamheid. De PvB dien je een week voor aanvang van de training in te leveren via de digitale leeromgeving.

 

Vervolgopleidingen

Binnen het zwembad zijn er veel verschillende functies. Na het behalen van het certificaat voor omgaan met oplopende frustratie heb je de mogelijkheid om middels het succesvol afronden van de modules “Zwemmend Redden voor Zwembaden” en “Gastheerschap” de Certificeerbare Eenheid 1: Lifeguard Zwembad te behalen. Hiervoor dien je wel nog een examen af te leggen.

 

Interesse in de opleiding ‘Omgaan met Oplopende Frustratie’?

Hebben wij uw interesse getoond voor deze cursus? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij bieden naast deze opleiding ook andere opleidingen aan.