+31318415127 info@zwemnetwerk.nl

Omgaan met oplopende frustratie

Tijdens de opleiding Omgaan met Oplopende Frustratie gaan we in op situaties waarin je (wellicht ongewenst) reageert of acteert. Wat doe je? Wat kan je beter niet doen? Wat voor invloed heb jij? We bieden je handvatten om met dergelijke situaties om te gaan om zo te voorkomen dat deze escaleren.

De opleiding bestaat uit twee onderdelen. Aan de ene kant hebben we de theoretische kennis. Deze wordt aangeboden met een e-learning die ter voorbereiding dient op de training. Aan deze e-learning is ook een inleveropdracht verbonden. Deze gebruiken we om meer inzicht te krijgen in jouw situatie, zodat de training zo optimaal mogelijk aansluit bij jouw wensen, behoeften en eventuele uitdagingen. Tijdens de training gaan we de opgedane kennis toepassen en zoeken we verdere diepgang. Het tweede deel van de opleiding bestaat uit de praktijk, waarbij we middels onder andere het inbrengen van casuïstiek oefenen met de opgedane kennis. Heb jij het in je om om te gaan met frustratie?

Aanbiedingsvorm: Incompany

Duur: 1 lesdag

Start, eind en locatie: nader te bepalen

Taal: Nederlands

Prijs: op aanvraag 

Betalingsmogelijkheden: per factuur

Toelatingseisen: niet van toepassing 

Voor wie: organisaties in de zwembadbranche

Geïnteresseerd in de cursus?

Voorbereiding

Ter voorbereiding op deze opleiding bestudeer je de e-learning Zwemmend Redden voor Zwembaden. Je ontvangt hiervoor een toegang tot de digitale leeromgeving. De voorbereidingstijd bedraagt 4-8 uur inclusief Proeve van Bekwaamheid. De PvB dien je een week voor aanvang van de klassikale training in te leveren via de digitale leeromgeving.

Resultaat

Na het volgen van de opleiding omgaan met oplopende frustratie weet je:

  • Wat agressie is.
  • Wat de oorzaken zijn van agressie.
  • Wat agressie doet met jou als persoon.
  • Hoe je met agressie om kan gaan.
  • Hoe je kan omgaan met (oplopende) frustratie.
Certificaat

Na afronding van deze cursus ontvang je een Bewijs van Deelname.

Aansluitende opleidingen

Binnen de zwembadbranche zijn er veel verschillende functies. De cursus Omgaan met oplopende frustratie is onderdeel van de gehele opleiding ‘Certificeerbare Eenheid 1: Lifeguard Zwembad’. Door het behalen van deze cursus, maar ook de cursus ‘Gastheerschap’ kan deze CE1 worden behaald.

 

Interesse in de opleiding ‘Omgaan met Oplopende Frustratie’?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Op zoek naar een andere opleiding of cursus? Bekijk dan onze academy.

Ingrid Schonewille

Bel mij direct op
+3138415127 of mail naar ingrid@zwemnetwerk.nl