+31318415127 info@zwemnetwerk.nl

Zwemnetwerk, de intermediair specialist

Wat wij doen

 

Het label ZwemNetwerk is er voor diegene die een baan in de zwembranche ambiëren. Wij zijn de intermediair specialist.

Voor medewerkers

Wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste baan in de zwemwereld.

Voor opdrachtgevers

ZwemNetwerk als jouw partner? Bekijk verder voor de mogelijkheden.

Ambieer jij een carrière in de zwembadbranche?

Het DNA van ZwemNetwerk staat voor Doelgerichtheid, Nauwkeurigheid & Ambitie. Met onze betrokkenheid en samenwerking zijn wij de intermediair specialist voor organisaties in de zwemwereld. Onze aanpak leidt tot meer flexibiliteit en een kostenbesparing voor uw organisatie. Hierbij is ZwemNetwerk de verbindende factor tussen werkgevers en werknemers in de zwembadbranche.

ZwemNetwerk is onderdeel van Premium Netwerk B.V.

Voor medewerkers

Ben jij nieuwsgierig naar een functie, ben je benieuwd of jij het ZwemNetwerk-DNA hebt óf ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Maar heb je geen concrete vacature gevonden die past bij jouw wensen? Geen probleem! Laat ons weten naar wat voor uitdaging jij op zoek bent. Ook als je dat nog niet zeker weet, ontdekken we graag wie je bent. Zo kunnen we samen kijken of we wat voor je kunnen betekenen.

Ben jij nu een zweminstructeur, zwembegeleider of lifeguard? En hebben wij uw interesse gewekt? Laat dan hier je CV achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Via ZwemNetwerk ben ik terechtgekomen bij Zwembad de Vrije Slag. De Vrije Slag is een mooi openluchtzwembad in Bennekom. ZwemNetwerk is vanaf het begin af aan heel betrokken geweest en heeft mij echt geholpen met het vinden naar deze baan. Bij ZwemNetwerk hebben ze mij de kans gegeven om door te groeien in een functie die gericht is op mijn studie.

Mitchel van Leeuwen

Lifeguard, Zwembad de Vrije Slag

Voor opdrachtgevers

Vacature plaatsen

Bent u als werkgever op zoek naar professionals in de zwembadbranche? Iemand met de juiste opleiding en competenties voor uw organisatie? Via ons uitgebreide netwerk vergroot u uw kans op het vinden van het juiste personeel. Wij helpen u graag om uw vacature onder de aandacht te brengen bij de juiste kandidaten.

Het plaatsen van een vacature kost €45,95. U ontvangt hiervan een factuur per mail.

Werving & selectie

Met werving & selectie door ZwemNetwerk bespaart u tijd en kunt u zich bezighouden met ondernemen terwijl wij de perfecte match vinden voor uw organisatie.

Wij kennen de markt op het gebied van sport en recreatie, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in de zwemwereld. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waarmee wij toegang hebben tot kandidaten op verschillende niveaus, met verschillende kwaliteiten en ervaring. Deze diversiteit biedt de mogelijkheid om op zoek te gaan naar de kandidaat die past bij uw vraag.  .

Wat bieden wij?
Efficiënt: werving- en selectieproces met een vaste contactpersoon, wat tijdsbesparing oplevert.
Maatwerk: met aandacht voor de wensen en behoeften van uw organisatie.
De perfecte match: kandidaten die aansluiten bij het gewenste ervaring- en kennisprofiel.
Transparant: open en eerlijke communicatie.

Detacheren

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel, maar wilt u niet de bijbehorende administratie en personele verplichtingen? Dan bent u bij ZwemNetwerk aan het juiste adres. Met de dienstverlening die wij bieden kunnen wij u onder andere helpen pieken of andere personele problemen op te vangen. Daarnaast bieden onze diensten u veel flexibiliteit op het gebied van personeel.

Deze flexibiliteit kunnen wij u bieden op verschillende manieren. Zo bieden wij de mogelijkheid voor personeel op uitzendbasis, detacheringsbasis of payrollbasis. Hiermee kunnen we ons aanbod aanpassen op uw wensen en behoeften.

Outsourcing

ZwemNetwerk kan ook verder gaan in haar dienstverlening. Denk hierbij aan het leveren van interim managers bij reorganisatie trajecten. Op basis van onze ervaring bij verschillende zwembaden kunnen wij uw organisatie optimaal ondersteunen in een reorganisatie traject. Niet alleen door het leveren van interim managers, maar ook door met u mee te denken over de herinrichting van de organisatie. Ook biedt ZwemNetwerk de mogelijkheid tot outsourcing, waarbij ZwemNetwerk (een deel) van de activiteiten van uw organisatie voor u kan uitvoeren. Bekijk hier onze huidige locaties.

Voordelen voor u?
Kostenbesparing: hogere efficiency levert kostenbesparing op.
Kwaliteit: ZwemNetwerk zet haar kennis en ervaring in om optimale kwaliteit te leveren.
Flexibiliteit: meer flexibiliteit door het inhuren van een externe partij.
Focus op kernactiviteiten: meer ruimte en tijd om de focus te leggen op kernactiviteiten.
Onafhankelijkheid: extern personeel kan reorganisaties met een onafhankelijke blik bekijken.

Advies & ondersteuning

ZwemNetwerk kan u ondersteunen met diverse vraagstukken, van personeel tot processen, van opleiden tot wetgeving.

Hebben wij uw interesse gewekt? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de mogelijkheden bespreken.