Gastheerschap

Incompany klassikaal

1 lesdag

Op Aanvraag

Wat houdt de Gastheerschap opleiding in?

Tijdens de opleiding Gastheerschap leer je onder andere hoe jij jouw rol als gastheer/gastvrouw zo goed mogelijk kunt vervullen en hoe je tijdens jouw werk kan inspelen op de behoeften van de gasten in jouw zwembad.

De Gastheerschap opleiding bestaat uit twee onderdelen. Aan de ene kant hebben we de theoretische kennis. Deze wordt aangeboden middels een e-learning die ter voorbereiding dient op de praktijkgerichte, klassikale training. Tijdens de training gaan we de opgedane kennis toepassen en zoeken we verdere diepgang. Het tweede deel van de opleiding bestaat uit de praktijk, waarbij we onder andere het inbrengen van casuïstiek oefenen met de opgedane kennis.

 

Voor wie

De Gastheerschap opleiding is een geschikte opleiding voor iedereen die in een zwembad wil werken of werkt. Het is belangrijk dat je als medewerker weet hoe je jouw gasten dient te ontvangen en hen zo goed mogelijk kunt helpen.

 

Leervorm

De opleiding bestaat uit een praktijkgerichte, klassikale training van 1 dag en een e-learning met bijbehorende inleveropdracht ter voorbereiding.

Resultaat

Na het volgen van de opleiding Gastheerschap weet je:

  • Wat gastheerschap en hospitality inhoudt.
  • Over welke competenties een goede gastheer/gastvrouw beschikt.
  • Welke communicatietechnieken je in bepaalde situaties in kan zetten.

 

Certificaat

Na afronding van deze opleiding ontvang je een Bewijs van Deelname.

 

Instroomvereiste

Voor deze opleiding geldt geen instroomvereiste.

 

Voorbereiding

Ter voorbereiding op deze opleiding bestudeer je de e-learning Zwemmend Redden voor Zwembaden. Je ontvangt hiervoor een toegang tot de digitale leeromgeving. De voorbereidingstijd bedraagt 4-8 uur inclusief Proeve van Bekwaamheid. De PvB dien je een week voor aanvang van de klassikale training in te leveren via de digitale leeromgeving.

 

Vervolgopleidingen

Binnen het zwembad zijn er veel verschillende functies. Na het behalen van het certificaat voor Gastheerschap heb je de mogelijkheid om middels het succesvol afronden van de modules “Zwemmend Redden voor Zwembaden” en “Omgaan met oplopende frustratie” de Certificeerbare Eenheid 1: Lifeguard Zwembad te behalen. Hiervoor dien je wel nog een examen af te leggen.

 

Interesse in de opleiding ‘Gastheerschap’?

Neem dan contact op met ZwemNetwerk door het invullen van onderstaand contactformulier. Dit is geheel vrijblijvend.