+31318415127 info@zwemnetwerk.nl

Gastheerschap

Tijdens de cursus Gastheerschap leer je onder andere hoe jij jouw rol als gastheer/gastvrouw zo goed mogelijk kunt vervullen en hoe je tijdens jouw werk kan inspelen op de behoeften van de gasten in jouw zwembad.

De Gastheerschap cursus bestaat uit twee onderdelen. Aan de ene kant hebben we de theoretische kennis. Deze wordt aangeboden middels een e-learning die ter voorbereiding dient op de praktijkgerichte, klassikale training. Tijdens de training gaan we de opgedane kennis toepassen en zoeken we verdere diepgang. Het tweede deel van de opleiding bestaat uit de praktijk, waarbij we onder andere het inbrengen van casuïstiek oefenen met de opgedane kennis.

Aanbiedingsvorm: Incompany

Duur: 1 lesdag

Start, eind en locatie: nader te bepalen

Taal: Nederlands

Prijs: op aanvraag 

Betalingsmogelijkheden: per factuur

Toelatingseisen: niet van toepassing 

Voor wie: organisaties in de zwembadbranche

Geïnteresseerd in de cursus?

Voorbereiding

Ter voorbereiding op deze opleiding bestudeer je de e-learning Zwemmend Redden voor Zwembaden. Je ontvangt hiervoor een toegang tot de digitale leeromgeving. De voorbereidingstijd bedraagt 4-8 uur inclusief Proeve van Bekwaamheid. De PvB dien je een week voor aanvang van de klassikale training in te leveren via de digitale leeromgeving.

Resultaat

Na het volgen van de cursus Gastheerschap weet je:

  • Wat gastheerschap en hospitality inhoudt.
  • Over welke competenties een goede gastheer/gastvrouw beschikt.
  • Welke communicatietechnieken je in bepaalde situaties in kan zetten.
Certificaat

Na afronding van deze cursus ontvang je een Bewijs van Deelname.

Aansluitende opleidingen

Binnen de zwembadbranche zijn er veel verschillende functies. De cursus Gastheerschap is onderdeel van de gehele opleiding ‘Certificeerbare Eenheid 1: Lifeguard Zwembad’. Door het behalen van deze cursus, maar ook de cursus ‘Omgaan met oplopende frustratie’ kan deze CE1 worden behaald. 

 

Contact

Hebben wij uw interesse getoond voor de cursus: ‘Gastheerschap’? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Op zoek naar een andere opleiding of cursus? Bekijk dan onze academy.

Ingrid Schonewille

Bel mij direct op
+3138415127 of mail naar ingrid@zwemnetwerk.nl