Op zoek naar tijdelijk personeel? Dan bent u bij ZwemNetwerk aan het juiste adres! Wij hebben goed opgeleid personeel beschikbaar voor uw bad!

 Einde zomerseizoen

De vakanties zijn bijna voorbij en het zomerseizoen komt ten einde. We hebben een goed gevulde pool met lifeguards en zweminstructeurs die nu beschikbaar komen voor de binnenbaden. Oftewel: zoekt u als zwembad tijdelijk personeel, dan vertellen we u bij ZwemNetwerk graag meer over onze detacheringsmogelijkheden.

 Kwaliteitsmentaliteit

Al ons personeel beschikt over de juiste diploma’s; van EHBO tot Lesgever Zwem ABC. Daarbij laten we ons personeel jaarlijks deelnemen aan diverse bijscholingen en updates. We gaan alleen voor kwaliteit. Voor ons betekent dit gedrevenheid, mensen die het werk met passie doen en gemotiveerd zijn om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen!

 De meeste werknemers uit onze pool hebben ervaring in zowel binnen- als buitenbaden. Daarnaast proberen wij ons personeel te stimuleren om positief kritisch te zijn. Oftewel: mee te denken in verbeteringen en ontwikkeltrajecten.

 Zorgeloosheid

Met onze dienstverlening bieden wij u een vangnet voor pieken of andere personele problemen. Dus bent u op zoek naar tijdelijk personeel, maar wilt u niet de bijbehorende administratieve en personele verplichtingen? Dan zit u bij ZwemNetwerk goed! Denk bijvoorbeeld aan het voortraject bij het aannemen van een medewerker. Van het opvragen van een VOG tot het regelen van een overeenkomst, wij nemen het voor u uit handen.

 Mocht u (tijdelijk) personeel tekort hebben of zien aankomen, schroom dan niet om contact op te nemen met Jill Polman van ZwemNetwerk. Bel: 0645205554 of mail: jill@zwemnetwerk.nl